ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δημοσιογραφικές πληροφορίες μεταδίδουν σχετικά με το περιεχόμενο της νέας δικογραφίας που διαβιβάζεται στη Βουλή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι περιλαμβάνονται 2 εν ενεργεία υπουργοί, 2 εν ενεργεία υφυπουργοί, σειρά βουλευτών και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.
Τονίζει ότι «εφόσον επιβεβαιωθούν, είναι μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη η αποπομπή των υπουργών και υφυπουργών από το κυβερνητικό σχήμα».
Προσθέτει ότι «κάθε προσπάθεια συμψηφισμού, καταρρέει» και πως «το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας».
Σχολιάζει δε ότι «κάθε σκάνδαλο και κάθε δικογραφία είναι μια φωτογραφία της παρακμής και της διαφθοράς, στην οποία έχει βουλιάξει τον τόπο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».
























































