ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρατώντας ένα κόκκινο μπαλόνι, που έγραφε “ούτε γουλιά… στην Coca-Cola” εισήλθε στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αγκαλιάζοντας το αίτημα των απεργών, που συμμετείχαν στη σημερινή μαζική απεργιακή κινητοποίηση, με διακριτό μπλοκ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κάθισε στο έδρανο και ακούμπησε το μπαλόνι δίπλα της, δέχτηκε την παρατήρηση της προεδρεύουσας Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία της… συνέστησε να πάρει το μπαλόνι από εκεί και να το βάλει κάτω.
Εμφανώς ενοχλημένη, όπως αναφέρει η Αυγή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε το μπαλόνι της στο διπλανό έδρανο, όμως όταν αργότερα έλαβε τον λόγο, αναφέρθηκε στην αντιπρόεδρο της Βουλής και την εγκάλεσε, λέγοντάς της:
“Ζήτησε να εξαφανιστεί το κόκκινο μπαλόνι, σύμβολο του αγώνα των εργαζομένων της γνωστής πολυεθνικής, όπως κάποιοι θέλουν να εξαφανιστούν αυτά τα κορμιά που πέφτουν στον βωμό του κέρδους και να κρύψουμε τον αγώνα τους”.
























































