ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαλύθηκε η αύπαρκτη Νέα Αριστερά των υβριστών του Τσίπρα και των φιλότουρκων

Διαλύθηκε η αύπαρκτη Νέα Αριστερά των υβριστών του Τσίπρα και των φιλότουρκων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επτά βουλευτές αποχώρησαν από τη Νέα Αριστερά, κάτι που σημαίνει τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Την αποχώρησή τους έκαναν γνωστή και 143 μέλη που παριστάνουν τα στελέχη, τα οποία με κοινή επιστολή τους καταγγέλλουν ότι «ο κύκλος που άνοιξε πριν από δύο χρόνια έχει φτάσει στα όριά του».

«Η Νέα Αριστερά δεν ήταν ένα κόμμα σιωπής ή ίσων αποστάσεων», τονίζουν ακόμη.

Την ανεξαρτητοποίησή τους και την αποχώρησή τους από το κόμμα της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσαν οι Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Θεανώ Φωτίου, Μερόπη Τζούφη, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Mετά από αυτή την κίνηση αυτόματα διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς, καθώς μένει με τέσσερις μόνο βουλευτές: τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Θεόδωρο Δρίτσα, τη Σία Αναγνωστοπούλου και την Πέτη Πέρκα.

Η Έφη Αχτσιόγλου παραιτήθηκε κι από βουλευτής

«Σήμερα αποχωρώ από την Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς. Ταυτόχρονα, ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ από το βουλευτικό αξίωμα. Είναι μια πράξη συνείδησης», τονίζει σε δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου, που σκωπτικά την αποκαλούν και «Άννα Διαμαντοπούλου της Αριστεράς».

«Παραιτούμαι από βουλεύτρια, δεν παραιτούμαι όμως από την ενεργό πολιτική. Παραμένω παρούσα, με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί και δίπλα σε κάθε πολίτη, στον συλλογικό αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη», επισημαίνει ακόμη στη δήλωση παραίτησής της η κ. Αχτσιόγλου.

Ένα δάκρυ συγκίνησης για το πολιτικό βαρίδι Έφη που ανακάλυψε την κοινωνική δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση ALCO: Η ΝΔ 23,5% – Δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού «μονομαχούν» για την τρίτη θέση

Απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία η πρόταση ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική στην υπόθεση υποκλοπών

Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Μητσοτάκη: Η Τουρκία μάς οδηγεί σε εθνική κρίση! Ο κατευνασμός την αποθρασύνει – Θέλουν να αρπάξουν τις θάλασσές μας

Απορρίφθηκε η προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Τζαβέλλας αρνείται να πάει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...