ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ίμβρος, Κρήτη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρία Σάκκαρη, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Χανιά,


















































Αλ. Τσίπρας: ΤΩΡΑ επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια
Ισραηλινός Αρχηγός Ναυτικού: «Δεν υπάρχει πλέον κανένα απομακρυσμένο μέτωπο» - Μήνυμα προς Τουρκία και Ιράν
Η Ελλάδα δηλώνει επιχειρησιακή ετοιμότητα για την προστασία των θαλάσσιων διεκδικήσεών της έναντι της Τουρκίας
Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί της «κλινικής» στο Κολωνάκι για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ο Φαραντούρης υποδέχθηκε Χριστιανούς της Συρίας στο Ευρωκοινοβούλιο: «...οι άνθρωποι αυτοί είναι φοβισμένοι, κυνηγημένοι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποκάλυψε από την Ίμβρο πως στο τηλεφώνημα που είχε με τον πρωθυπουργό για την κατάσταση της υγείας του μετά το ατύχημα που είχε με το ποδήλατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε να παντρέψει το γιο του Κωνσταντίνο με τη Μαρία Σάκκαρη.
«Ίσως, εάν έχω υγεία. Θα δούμε», είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Βαρθολομαίου στην Ίμβρο, όπου την Πέμπτη (13/8), συμπλήρωσε 65 χρόνια Ιερωσύνης.
Ο Βαρθολομαίος εξέφρασε παράλληλα τις ευχαριστίες του προς την ελληνική κυβέρνηση για το ενδιαφέρον που δείχνει για την ομογένεια, την Ίμβρο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Σημειώνεται ότι ο γάμος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη-Μαρίας Σάκκαρη είναι προγραμματισμένος να γίνει του χρόνου τον Σεπτέμβριο στα Χανιά.
























































