ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλ. Τσίπρας για τη «μια σειρά από λαμόγια» της ΝΔ που λυμαίνονται τα λεφτά των αγροτών αδιαφορώντας για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού

Ο Αλ. Τσίπρας για τη «μια σειρά από λαμόγια» της ΝΔ που λυμαίνονται τα λεφτά των αγροτών αδιαφορώντας για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αρχιτέκτονα του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛ.Α.Σ.), Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε με κτηνοτρόφους στον Λάλα Ηλείας.

Μιλώντας για πάρτι πελατειακών σχέσεων και διαφθοράς, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην ηθική διάσταση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε ως στόχο με τη συνεργασία των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης, να αυξηθεί η κομματική επιρροή της Ν.Δ. σε ευρύτερα κοινά.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ αναφέρθηκε και στην πρακτική, όπως τη χαρακτήρισε, διάσταση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, «για όλους εσάς τους αληθινούς παραγωγούς που παράγουν και στερούνται μεγάλο μέρος των επιδοτήσεων και άρα μειώνεται το εισόδημά τους εξαιτίας του γεγονότος ότι μια σειρά από λαμόγια παριστάνουν τους παραγωγούς και συνεχίζουν να επιδοτούνται».

Σε ό,τι αφορά τους αριθμούς του σκανδάλου, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως από τους 82.000 κτηνοτρόφους που δηλώνουν ότι δικαιούνται επιδότηση, μόνο οι 40.000 είναι αληθινοί.

«Οι υπόλοιποι 42.000 προφανώς είναι στα χαρτιά, αλλά αυτοί παίρνουν τις μισές από τις επιδοτήσεις που εσείς δικαιούστε όταν το ποσό είναι συγκεκριμένο, αλλά μοιράζεται στους 82.000.

»Εσείς χάνετε τις μισές. Αυτή είναι η ουσία και ο πυρήνας του σκανδάλου.

»Και το σκάνδαλο δυστυχώς συνεχίζεται» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε κίνδυνο τα αγροτικά κονδύλια της Ελλάδας χωρίς πρόσθετες διορθώσεις, προειδοποιεί η Κομισιόν

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»

Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα – Τον έβαλε στη θέση του!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...