ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναβολή της συζήτησης του Προϋπολογισμού ζήτησε ο Καμμένος

Αναβολή της συζήτησης του Προϋπολογισμού ζήτησε ο Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ζήτημα αναβολής της συζήτησης του προϋπολογισμού, έως ότου υπάρξει συμφωνία με την τρόικα, ώστε να μην αλλάξουν τα δεδομένα του προϋπολογισμού που θα ψηφίσει η Βουλή, ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Πάνος Καμμένος, κατά την έναρξη της συζήτησης .

Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό , καθώς ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημείωσε ότι το αίτημα συζητήθηκε στην Διάσκεψη των Προέδρων και ανέφερε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί κανονικά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε «κατανοητό και δικαιολογημένο» το αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων «γιατί έχουμε εκκρεμότητες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη». «Ωστόσο», συνέχισε, «θεωρούμε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση να φέρει ούτε αυτόν τον Προϋπολογισμό, ούτε κανένα Προϋπολογισμό. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να φύγει και να προκηρύξει εκλογές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνταγματική Αναθεώρηση: «Ναι» μόνο από τη ΝΔ στην πρώτη ψηφοφορία, αλλά και με «γαλάζιες» απώλειες

Η Δούρου μίλησε τηλεφωνικά με τον Κοτζιά: «Να αποτραπεί μία ακόμα, καταστροφική για τη χώρα, θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποφάσισε η Βουλή

Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής

Η Ρένα Δούρου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...