Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος προς Δικαστές: Σταθείτε όρθιοι – Αντισταθείτε στην τρόικα

Καμμένος προς Δικαστές: Σταθείτε όρθιοι – Αντισταθείτε στην τρόικα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε δραματικούς τόνους ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην χαιρετισμό του, στην Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κάλεσε το Δικαστικό Σώμα να σταθεί όρθιο και να αντισταθεί στην τρόικα.

«Αν οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεχθείτε αυτό που επιβάλλει η τρόικα στην κυβέρνηση, να δεχθείτε δηλαδή να μην εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση τότε θα έχει καταρρεύσει ο πυλώνας της Δικαιοσύνης. Αν καταρρεύσει ο πυλώνας της Δικαιοσύνης, τότε πλέον το κράτος παραδόθηκε.

Είναι σημαντικό να μην δεχθείτε να αναιρέσετε αυτό που εσείς αποφασίσατε, διότι τότε δεν θα υπάρχει πλέον καμία ελπίδα για καμία Ελληνίδα και για κανένα Έλληνα.

Περιμένουν και στρέφονται σε εσάς όλοι εκείνοι οι πολίτες που δέχονται την επίθεση από μια παράλογη πολιτική, μια πολιτική που έχει οδηγήσει στη διάλυση της μεσαίας τάξης», είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Προηγουμένως ο Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει την κυβέρνηση ότι έχει παραδώσει την χώρα «σε ξένα κέντρα, σε τραπεζίτες, σε τρόικες, σε υπερεθνικά μορφώματα τα οποία δεν προβλέπονται ούτε από το Σύνταγμα, ούτε από τις διεθνείς συνθήκες».

Όπως είπε, η νομοθετική εξουσία έχει καταργηθεί, καθώς οι νόμοι, η συζήτηση νομοσχεδίων στη Βουλή έχουν αντικατασταθεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Επί δύο χρόνια ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας δεν απάντησε ούτε σε μία ερώτηση αρχηγού κόμματος της αντιπολιτεύσεως.

Στο σημείο αυτό, ο Πάνος Καμμένος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, επέλεξε να συνομιλεί με τον Τούρκο ομόλογό του αντί να έρθει και να απευθύνει έστω ένα σύντομο χαιρετισμό στη γενική συνέλευση των δικαστών και εισαγγελέων.

Όσον αφορά την εκτελεστική εξουσία και αυτή, κατά τον κ. Καμμένο , «έχει παραδοθεί και η χώρα κυβερνάται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Αναμένει η κυβέρνηση το e mail της τρόικας για να αποφασίσει ποια θα είναι – λέει – τα επόμενα οικονομικά μέτρα.

Αναμένει την έγκριση των Βρυξελλών ή των ειδικών απεσταλμένων ή των ειδικών υφυπουργών επί της Ελλάδος, όπως ο κ. Φούχτελ, για να αποφασίσει η εκτελεστική εξουσία αν θα πρέπει να ασκήσει την κατά το Σύνταγμα υποχρέωσή της.

Εκτελεστική εξουσία που να διοικεί με ηλεκτρονικά μηνύματα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.»

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων , κάλεσε τον πυλώνας της Δικαιοσύνης, να σταθεί όρθιος .

« Στηριζόμαστε σε εσάς και κατά την τελευταία συνάντηση που είχαμε στη Βουλή με τα προεδρεία των Δικαστικών Ενώσεων σας παρακαλέσαμε και σας παρακαλούμε τώρα και δημόσια ενώπιον της γενικής συνελεύσεως, ενώπιον του ελληνικού λαού, μην κάνετε πίσω», είπε ο Πάνος Καμμένος για να καταλήξει « Σας ευχαριστούμε που κρατάτε όρθιοι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Κασσελάκης: Επίθεση στη Δικαιοσύνη για στοχοποίηση του και μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τέμπη: Επίθεση του Αρείου Πάγου στα ΜΜΕ, αλλά καμία απάντηση στις καταγγελίες Καρυστιανού

Γάμος ομόφυλων: «Κανένα σχόλιο» η αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο «όχι» της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Μ. Καπνισάκης: Προτάθηκε στον Στ. Κασσελάκη να γίνει υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 – Διαψεύδει ο Μαρινάκης – Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...