ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις του Κώστα Λαπαβίτσα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά fm, αναφερόμενος στα περί σχεδίου Β που θα πρέπει να έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έξοδο από το ευρώ.
«Δεν συμμερίζομαι τις θέσεις του κ. Λαπαβίτσα, δεν πρέπει να υπάρξει σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας απ’ το ευρώ. Η θέση μας είναι ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ», πρόσθεσε.
Κάνοντας λόγο για συνολική επαναδιαπραγμάτευση, ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι η κατάσταση δεν είναι και τόσο τραγική όσο περιγράφεται, ενώ υπογράμμισε ότι δεν ανησυχεί ούτε για τις τράπεζες.
«Έχει γίνει πλέον η τραπεζική ενοποίηση και επομένως η ΕΚΤ τηρεί τους κανόνες του Ευρωσυστήματος όπου μπήκαν οι 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες και επομένως η ΕΚΤ θα συνεχίσει την υποστήριξη».
























































