ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ναφτάλι Μπένετ: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται - Προειδοποιώ: η Τουρκία είναι το νέο Ιράν»
Προειδοποίηση Λίντσεϊ Γκράχαμ προς το Ισραήλ να «ηρεμήσει»
Καταστροφή του «Στόλου Φαντασμάτων» της Τεχεράνης: Οι IDF αποκαλύπτουν το μυστικό πλήγμα στα μεταγωγικά αεροσκάφη της Δύναμης Κουντς
Έχουν ενεργοποιηθεί ιρανικοί «εν υπνώσει θύλακες» στην Αμερική;
Σάι Γκαλ: Η παρουσία τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο δεν αποτελεί άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Λάζαρος Ρότα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής Allwyn Game Time και μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Ο διεθνής αμυντικός χαρακτηρίζει με μία λέξη την ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια».
Παραδέχεται πως βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά τονίζει ότι «ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και απαιτητικός».

Αποκαλύπτει το μεγάλο του όνειρο, «να γράψει ιστορία η ΑΕΚ στην Ευρώπη» και θυμάται με συγκίνηση τον αγώνα φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το 2023, με τον Βόλο.
Εξηγεί τι θαυμάζει στον προπονητή του Μάρκο Νίκολιτς, μιλάει για τον φίλο του Γιάννη Κωνσταντέλια και παραδέχεται πως είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει.

Τέλος αποδέχεται το challenge της Χριστίνας Βραχάλη και κάνει αποκαλύψεις για τα αποδυτήρια της ΑΕΚ.























































