ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ναφτάλι Μπένετ: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται - Προειδοποιώ: η Τουρκία είναι το νέο Ιράν»
Προειδοποίηση Λίντσεϊ Γκράχαμ προς το Ισραήλ να «ηρεμήσει»
Καταστροφή του «Στόλου Φαντασμάτων» της Τεχεράνης: Οι IDF αποκαλύπτουν το μυστικό πλήγμα στα μεταγωγικά αεροσκάφη της Δύναμης Κουντς
Έχουν ενεργοποιηθεί ιρανικοί «εν υπνώσει θύλακες» στην Αμερική;
Σάι Γκαλ: Η παρουσία τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο δεν αποτελεί άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλάει για το Allwyn FINAL 8 Κύπελλο Ελλάδας και επιλέγει την καλύτερη πεντάδα της Euroleague.
Το Game Time μπαίνει δυναμικά στους ρυθμούς του Allwyn FINAL 8 Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται από την Τρίτη έως το Σάββατο στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Καλεσμένος της εκπομπής της Allwyn είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος σχολιάζει τον αυριανό προημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αναφέρει το πιθανό ζευγάρι του τελικού και δηλώνει αποφασισμένος για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μιλάει για τον τελικό Κυπέλλου που δεν θα ξεχάσει ποτέ, τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισε στην καριέρα του, τον ιδανικό συμπαίκτη που θα ήθελε να έχει πάντα στο πλευρό του και εξηγεί τι θαυμάζει στον προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο διεθνής φόργουορντ επιλέγει την καλύτερη πεντάδα της Euroleague και αναφέρει ποιες είναι οι επικρατέστερες ομάδες για να προκριθούν στο Final 4.

Αποδέχεται το challenge της Χριστίνας Βραχάλη και δημιουργεί τον τέλειο παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ κλείνει την εκπομπή με το επίκαιρο τραγούδι που αφιερώνει στην ομάδα του.























































