ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες αλλαγές από το Facebook – Tι ανακοίνωσε

Νέες αλλαγές από το Facebook – Tι ανακοίνωσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμη ένα πακέτο αλλαγών παρουσίασε το Facebook, ενόψει της κατάθεσης του ιδρυτή του, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, στο Κογκρέσο την επόμενη εβδομάδα.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα αρχίσει όπως ανακοίνωσε να βάζει ειδικές ετικέτες σε όλες τις πολιτικές διαφημίσεις και εκστρατείες για προώθηση ζητήματων και σκοπών, ενώ θα αποκαλύπτει ποιος πλήρωσε για αυτές. Θα ζητά δε από όσους θέλουν να βάλουν τέτοιου είδους διαφημήσεις να δηλώνουν την ταυτότητα και την τοποθεσία τους.

Πρόκειται για επέκταση προηγούμενου σχεδίου του Facebook, το οποίο προέβλεπε ανάλογους κανόνες αποκλειστικά για διαφημίσεις πολιτικών υποψηφίων. Οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε εφαρμογή μέσα στην άνοιξη, ενώ οι διαφημίσεις, θα ενταχθούν σε βάση δεδομένων, που θα προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης, από τον Ιούνιο. Θα μένουν δε εκεί για τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Οι ευρωβουλευτές ζητούν να μπει τάξη στη «ζούγκλα» των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και στην «αναρχία» των ινφλουένσερς

Κομισιόν: Απαγόρευση της πρόσβασης των παιδιών κάτω των 13 ετών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Ο Μακρόν ζητά από τη φον ντερ Λάιεν την απαγόρευση των Κοινωνικών Δικτύων σε νέους κάτω των 15 ετών

Η Meta καλείται να πληρώσει $16,68 δισ. σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για εθισμό, ψυχική επιβάρυνση και σοβαρές βλάβες σε ανήλικους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr