Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λυκάνθρωπος εμφανίστηκε στη Βραζιλία! (βίντεο)

Λυκάνθρωπος εμφανίστηκε στη Βραζιλία! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βραζιλία, Λυκάνθρωπος,

Ένας λυκάνθρωπος εμφανίστηκε στη Βραζιλία με τις εικόνες που τραβήχτηκαν να κάνουν τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου!

Πιο συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας στην πόλη Σελάντια, έπιασε τα ξημερώματα της περασμένης παρασκευής μια φιγούρα που κινούνταν με ταχύτητα και είχε τη μορφή λυκάνθρωπου…

Οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν στους Λυκάνθρωπους και δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις για την παρουσία τους στη χώρα.

Επίσης θεωρούν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε Λυκάνθρωπο αν είναι το 7ο αρσενικό παιδί μιας οικογένειας και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν το παιδί κλείσει το 13ο έτος της ηλικίας του.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απασχολεί τον βραζιλιάνικο Τύπο ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη θέση. Πάντως δεν είναι το πρώτο περιστατικό.

Τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακόμη φωτογραφία με το πτώμα ενός Λυκάνθρωπου στη βορειοανατολική Βραζιλία ενώ τον Φεβρουάριο του 2014 υπήρξε και ένα βίντεο με ένα πλάσμα στην περιοχή του Σάο Κονσάλο ντος Κάμπος, το οποίο έδειχνε ένα τριχωτό πλάσμα σε μια αυλή. Τότε μάλιστα είχε απαγορευθεί η κυκλοφορία στην πόλη για τρεις ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Βραζιλία: Πάνω από 900 φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες πέθαναν από τη γρίπη των πτηνών

«Βράζει» η Βραζιλία – Τρελός καύσωνας: Τα θερμόμετρα στο Ρίο έδειξαν 58,5°C

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr