Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι 12 σοκαριστικές αλήθειες για το σεξ που σίγουρα δεν γνώριζες!

Οι 12 σοκαριστικές αλήθειες για το σεξ που σίγουρα δεν γνώριζες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οργασμός,

O William Masters και η Virginia Johnson έγιναν διάσημοι για τις πρωτοποριακές έρευνες που διεξήγαγαν στο Πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις το 1950 και 1960, σχετικά με το σεξ.

Οι ανακαλύψεις των Masters και Johnson άλλαξαν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το σεξ και ειδικότερα για την σεξουαλικότητα των γυναικών. Οι μελέτες τους έδειξαν, μεταξύ άλλων, ότι οι γυναίκες είναι ικανές για πολλαπλούς οργασμούς.

Αυτές ήταν επαναστατικές ιδέες για εκείνη την εποχή, αλλά νέα έρευνα για τις γυναίκες και το σεξ αποκαλύπτει αλήθειες που θα σοκάρουν ακόμα και τους Masters και Johnson.
Εδώ είναι η τελευταία έρευνα για το σεξ από τον Δρ Eden Fromberg του SoHo OBGYN και πιο πρόσφατο βιβλίο της Naomi Wolf, “Vagina: A new biography”.

1. Οι κύκλοι του φωτός επηρεάζουν τη γονιμότητα μας!

Κάποτε οι γυναίκες είχαν εμμηνορρυσία κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης (όταν είναι σκοτάδι τη νύχτα) και ωορρηξία κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου (όταν έχει φως). Τώρα, σε έναν κόσμο γεμάτο από τεχνητό φωτισμό και φωτεινές οθόνες, οι γυναίκες δεν είναι τόσο αρμονικά συνδεδεμένες με τη φύση. Κάποιοι ερευνητές προσπάθησαν το λεγόμενο «lunaception», αλλάζοντας τα φώτα, στα δωμάτια των γυναικών του δείγματος, με βάση το φεγγάρι, προκειμένου να αλλάξουν την ωορρηξίας τους.

2. Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν έγκυες 5 – 8 ημέρες μετά το σεξ!

Μελέτες έχουν δείξει ότι ορισμένα σπέρματα μπορεί να ζήσουν στην τραχηλική βλέννη πριν το ωάριο γονιμοποιηθεί πραγματικά, για διάστημα 5-8 ημέρες μετά το σεξ.

3. Τα ψηλά τακούνια μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον γυναικείο οργασμό!

Ορισμένες μάρκες παπουτσιών έχουν αναπτύξει την αψίδα στα ψηλοτάκουνα παπούτσια για να προσεγγίσουν την αψίδα στην πύελο της γυναίκας όταν αυτή έχει οργασμό. Τα τακούνια δημιουργούν συρρίκνωση του πυελικού εδάφους. Αυτό είναι πρόβλημα διότι το πυελικό έδαφος, στη συνέχεια, δεν μπορεί να συρρικνωθεί περαιτέρω κατά τη διάρκεια του οργασμού. «Ο οργασμός είναι συνήθως σαν να πηγαίνεις από το μηδέν έως το 60,» εξηγεί ο Fromberg. «Αν είστε ήδη στο 55 [από τα τακούνια], δεν πρόκειται να έχετε μια πλήρη εμπειρία».

4. Ο οργασμός μπορεί να κάνει τις γυναίκες πιο δημιουργικές!

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο οργασμός μπορεί να κάνει τις γυναίκες πιο σίγουρες, παραγωγικές και δημιουργικές. Και βέβαια αυτό λειτουργεί και αμφίδρομα. Οι δημιουργικές γυναίκες πετυχαίνουν πληρέστερους οργασμούς.

5. Τα αντισυλληπτικά χάπια αμβλύνουν τη λίμπιντο!

Οποιαδήποτε ορμονική αντισύλληψη έχει κάποια ψυχολογική παρενέργεια. Μερικές φορές οι γυναίκες εμφανίζουν δυσκολία στη σύλληψη, ακόμη κι όταν σταματήσουν το χάπι. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να νιώθουν έλξη για τον σύντροφό τους με το χάπι, αλλά δεν είναι μεταξύ τους βιοχημικά συμβατοί χωρίς έξτρα ορμόνες.

6. Το κάθισμα σε καρέκλα μπορεί να ερεθίσει τις γυναίκες!

Τα νεύρα του αιδοίου και τα οστά πάνω στα οποία καθόμαστε, δειγείρουν τους ιστούς (στον κόλπο, την κλειτορίδα, τον πρωκτό, κ.λπ.). Το κάθισμα σε ένα ορισμένο είδος καρέκλας μπορεί να πιέσει τα γεννητικά νεύρα με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να οδηγήσει σε σεξουαλική διέγερση.

7. … Αλλά μπορεί επίσης να αμβλύνει τους οργασμούς!

Από την άλλη πλευρά, το κάθισμα σε καρέκλες για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μικραίνει το πυελικό έδαφος και τους μύες που είναι απαραίτητοι για ένα πλήρη οργασμό σε ολόκληρο το σώμα. Όταν αυτοί οι μύες είναι σφιχτοί από την καθιστική ζωή, οι γυναίκες είναι δύσκολο να πετύχουν ένα μεγάλο οργασμό.

8. Οι γυναίκες έχουν τρεις ερωτογενείς ζώνες!

Η κλειτορίδα, το σημείο G, και το άνοιγμα του τραχήλου της μήτρας. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι και οι θηλές ανήκουν στον εν λόγω κατάλογο.

9. Οι νευρικές απολήξεις κατανέμονται με διαφορετικό τρόπο στον κόλπο κάθε γυναίκας!

Όπως μια νιφάδα χιονιού, κάθε γυναίκα είναι μοναδική στο πως οι νευρικές απολήξεις της διανέμονται στα γεννητικά της όργανα. Αυτό σημαίνει ότι, κάθε γυναίκα θα πρέπει να χρησιμοποιεί ελαφρώς διαφορετικές μεθόδους για την επίτευξη οργασμού.

10. Οι παλμοί που νιώθει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του οργασμού είναι στην πραγματικότητα η μήτρα της που προσπαθεί να συγκεντρώσει σπέρμα!

Οι σύνδεσμοι που καταλήγουν στα χείλη, ταρακουνούν τη μήτρα εμπρός και πίσω κατά τη διάρκεια του οργασμού, έτσι ώστε ο τράχηλος να έχει την ευκαιρία να “ρουφήξει” σπέρμα που μπορεί δυνητικά να έχει συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος του κόλπου, προκειμένου να ενισχύσει τη γονιμότητα», λέει ο Fromberg.

11. Η καλή ενυδάτωση οδηγεί σε καλύτερους οργασμούς!

Επειδή το σώμα αποτελείτε κυρίως από υγρά, η καλή ενυδάτωση ενισχύει την ικανότητα των ανθρώπων να επιτύχουν οργασμό.

12. Όλες οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν οργασμό!

Σχεδόν καμία γυναίκα δεν γεννήθηκε ανίκανη να πετύχει οργασμό. «Οι γυναίκες έχουν έμφυτο μηχανισμό ειδικά προγραμματισμένο για να έχουν οργασμούς», Fromberg εξηγεί. «Απλά δεν έχουν μάθει όλες πώς να χρησιμοποιούν τον εν λόγω μηχανισμό καλά».

Πηγή:donna.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες έχουν τον πιο δυνατό οργασμό – Τι έδειξε έρευνα

Έχει 100 οργασμούς και πάνω από 40 ακούσιες στύσεις τη μέρα (βίντεο)

29χρονος Βρετανός τυφλώθηκε μετά από οργασμό

Αποκαλύψεις για Χίτλερ: Έρχονταν σε οργασμό με τις σκηνές βίας!

Πότε είναι η καλύτερη ώρα για να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr