ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα ήταν εθνική αυτοκτονία η διεξαγωγή διαλόγου για το Κυπριακό υπό την απειλή κανονιοφόρων και την απειλή επιβολή των αξιώσεων του ισχυρού», υπογραμμίζει σε συνέντευξη του από τη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Ο Κύπριος πρόεδρος, ο οποίος επιστρέφει απόψε στην Κύπρο μετά την εγχείριση για διόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας, μιλώντας στους ανταποκριτές της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Μιχάλη Ιγνατίου και Πανίκο Παναγιώτου, δηλώνει ότι θα προτείνει στις πολιτικές δυνάμεις τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής, η οποία να εκφράζει κατά δυνατόν την πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας των πολιτών.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης παραδέχεται ότι υπήρξε μια καθυστέρηση, λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που προέκυψαν, στην προώθηση ζωτικών απαιτούμενων αλλαγών και τονίζει ότι γυρίζει έτοιμος για αποφασιστικές αλλαγές σε βασικούς τομείς της δημόσιας ζωής για την υλοποίηση ενός προγράμματος, που θα δημιουργούσε προσδοκίες στον λαό.























































