ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατλάντα, Έμπολα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας τεχνικός που εργάζεται για το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στην Ατλάντα πιθανόν εκτέθηκε στον θανατηφόρο ιό Έμπολα, κάτι που οφείλεται σε εργαστηριακό σφάλμα, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times επικαλούμενη δηλώσεις ομοσπονδιακών αξιωματούχων.
Ο εργαζόμενος θα τεθεί υπό παρακολούθηση για 21 ημέρες, χρονική περίοδο κατά την οποία εκδηλώνονται τα συμπτώματα του ιού. Επίσης υπό έλεγχο θα περάσουν και 12 ακόμα εργαζόμενοι του εργαστηρίου που εισήλθαν στο τμήμα των εγκαταστάσεων όπου σημειώθηκε το περιστατικό.
Το σφάλμα, το οποίο έγινε τη Δευτέρα αλλά ανακαλύφθηκε την Παρασκευή, αφορά στη μεταφορά δειγμάτων του Έμπολά από ένα εργαστήριο σε ένα άλλο. Ο τεχνικός που μετέφερε τα δείγματα φορούσε γάντια και ιατρική ρόμπα, ωστόσο δεν είχε προστατεύσει το πρόσωπό του με μάσκα, αναφέρεται στο άρθρο των Times.
Εκπρόσωποι του CDC δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για σχολιασμό.






















































