ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοχάμεντ Εμουάζι, Τζιχαντιστές,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε την Παρασκευή φωτογραφία του Μοχάμεντ Εμουάζι, γνωστού παγκοσμίως ως “Τζιχαντιστή Τζον”, όταν ο αποκεφαλιστής ήταν ακόμη φοιτητής, στην οποία εμφανίζεται με μουσάκι να φορά ένα καπέλο του μπέιζμπολ.
Το Sky News παρουσίασε φωτογραφία του 26χρονου δήμιου στο Ισλαμικό Κράτος, στην οποία φορά ένα μαύρο καπέλο το οποίο φαίνεται να φέρει τον λογότυπο P της αμερικανικής ομάδας μπέιζμπολ Pittsburgh Pirates, το οποίο σύμφωνα με το δίκτυο είχε κρατήσει το πανεπιστήμιο του Ουέστμινστερ, όπου είχε σπουδάσει.
Μέχρι τώρα τα βρετανικά Μέσα είχαν δημοσιεύσει μόνο μια φωτογραφία του Εμουάζι από την παιδική του ηλικία.
Το έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή του Sky News δείχνει επίσης ότι ο Εμουάζι έχει λάβει από το πανεπιστήμιο του Ουέστμινστερ πτυχίο στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου δήλωσε ότι το ίδρυμα ερευνά πώς αυτές οι πληροφορίες έφτασαν το τηλεοπτικό δίκτυο και αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.























































