ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός έφυγε από την Καρυστιανού - Τον απέρριψε και πάει διακοπές
Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»
Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Στην Λάρισα δολοφονήθηκαν 57 αγνές ψυχές
Συναγερμός στη Μεσόγειο-ακτές Αιγύπτου! Drone έπληξε πλωτή μονάδα αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)
Ο Τραμπ «έριξε ξύλο» στο Ιράν - Κανείς δεν εμπιστεύεται τους «Μουλάδες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος σε νέα προπαγανδιστική εκστρατεία του, που διακινείται μέσα από το μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #WeWillBurnUSAgain (θα κάψουμε τις ΗΠΑ ξανά), απειλεί ότι θα εξαπολύσει νέες τρομερές επιθέσεις σε αμερικανικό έδαφος σαν εκείνες που χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2011.
Μάλιστα σε βίντεο που έχει φτιαχτεί από το Ισλαμικό Κράτος για να “υποστηρίξει” την εκστρατεία τρομοκράτισης της κοινής γνώμης των ΗΠΑ, περιλαμβάνονται πλάνα από βίαιες πράξεις με θύματα δυτικούς, όπως οι αποκεφαλισμοί των Αμερικανών δημοσιογράφων Σότλοφ και Φόλεϊ. Επίσης διακινούνται εικόνες Αμερικανών πεζοναυτών να καίγονται ζωντανοί, με κομμένα πόδια κ.α.
Στο βίντεο ακούγεται μια φωνή να λέει:
“Η Αμερική θεωρεί ότι είναι ασφαλής εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης. Θεωρούν ότι αυτοί μπορούν να εισβάλουν στα μουσουλμανικά εδάφη και ότι ο στρατός του τζιχάντ δεν μπορεί να τους φτάσει στα δικά τους χώματα. Αλλά το όνειρο των Αμερικανών ότι έχουν ασφάλεια θα αποδειχτεί χίμαιρα…”.























































