ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παγκόσμια κοινή γνώμη έχει παγώσει η είδηση ότι ένας δουλέμπορος έριξε στη θάλασσα, γεμάτη με καρχαρίες, το πτώμα ενός μετανάστη που είχε χάσει την ζωή του κατά τον διάπλου της Μεσογείου.
Ο θάνατος του ανθρώπου είχε προέλθει από την εισπνοή καυσίμων.
Ο εν λόγω δουλέμπορος συνελήφθη από την αστυνομία της Ραγκούζα, στην Σικελία, με την κατηγορία υποστήριξης της παράνομης μετανάστευσης, αλλά και για την εγκατάλειψη στην θάλασσα του πτώματος του άτυχου μετανάστη.
Στο μεταξύ, οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην Ιταλία συνεχίζονται σε αδιάκοπο ρυθμό: σύμφωνα με τις προβλέψεις των αρμόδιων αρχών, μέχρι την Τρίτη το βράδυ, ο συνολικός αριθμός των αποβιβάσεων από την αρχή του χρόνου σε ιταλικό έδαφος, είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσει τις είκοσι χιλιάδες.























































