ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παιδεραστής, Παιδεραστία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμμορία παιδεραστών, βίαζε και κακοποιούσε βρέφη, μωρά και παιδιά και ανέβαζε υλικό από τις αηδιαστικές πράξεις στο διαδίκτυο.
Η συμμορία περιποιούνταν τα ζευγάρια προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο μωρό τους.
Η αρρωστημένη παρέα, έκανε μέχρι και σχέσεις με εγκύους, με σκοπό να κακοποιήσουν το μωρό τους, όταν αυτό θα ερχόταν στη ζωή….
Τα μέλη της συμμορίας, που ζούσαν σε διάφορες περιοχές στη Βρετανία, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ταξίδευαν σε όλη τη χώρα, διένυαν μέχρι και μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να προσεγγίσουν τα θύματά τους και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις.
Όλοι τους αντιμετωπίζουν ισόβια κάθειρξη. Οι εφτά άντρες, ηλικίας από 30 έως 51 ετών, είναι οι εξής: John Denham, 49 ετών, Matthew Stansfield, 34 ετών, Robin Hollyson, 30 ετών, Christopher Knight, 35 ετών, Adam Toms, 33 ετών, David Harsley, 51 ετών, και Matthew Lisk, 32 ετών.























































