Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο Λίβυοι στρατιώτες βίαζαν επί 38 λεπτά έναν μεθυσμένο Βρετανό

Δύο Λίβυοι στρατιώτες βίαζαν επί 38 λεπτά έναν μεθυσμένο Βρετανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο Λίβυοι στρατιώτες που εκπαιδευόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο από το βρετανικό στρατό βίασαν σαν “λυσσασμένοι σκύλοι” έναν μεθυσμένο Βρετανό σε κεντρική πλατεία του Κέμπριτζ.

Ο Μοκτάρ Αλί Σααντ Μαχμούντ (Moktar Ali Saad Mahmoud), 33 ετών, και ο Ιμπραήμ Αμπουγκτίλα (Ibrahim Abugtila), βρέθηκαν στη Βρετανία μεταξύ 300 Λίβυων στρατιωτών για να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση στο στρατόπεδο Μπέισινγκμπουρν (Bassingbourn) κοντά στο Κέμπριτζ.

Οι Λίβυοι στρατιώτες μεταφέρθηκαν στη Βρετανία για να εκπαιδευτούν στα πλαίσια της στρατιωτικής υποστήριξης της βρετανικής κυβέρνησης στην κυβέρνηση της Λιβύης. Ωστόσο, επειδή ήταν απείθαρχοι και ανεπίδεκτοι εκπαιδεύσεως, η Βρετανία τους έστειλε πίσω στη Λιβύη μην μπορώντας να κάνει κάτι περισσότερο.

Ο βιασμός συνέβη το διάστημα που οι Λίβυοι στρατιώτες βρίσκονταν στη Βρετανία. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση, οι δύο Λίβυοι στρατιώτες επιτέθηκαν στο θύμα τους, έναν εντελώς άγνωστο σε αυτούς άνθρωπο, στο κέντρο της πόλης στις 3.26 τα ξημερώματα στις 26 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Το θύμα, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, μόλις είχε φύγει από ένα γαμήλιο πάρτι όπου είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και τα βήματά του τον οδήγησαν, τρικλίζοντας, στο κεντρικό πάρκο της πόλης.

Οι δύο Λίβυοι στρατιώτες μόλις εντόπισαν τον μεθυσμένο, τον κυνήγησαν “σαν λυσσασμένοι σκύλοι” πιο βαθιά στο πάρκο και όταν τον έφτασαν σε ένα απόμερο σημείο, τον βίασαν διαδοχικά.

Ο άνθρωπος βιαζόταν επί 38 λεπτά. Όταν “ολοκλήρωσαν μαζί του”, τον εγκατέλειψαν και εκείνος κάλεσε από το κινητό του την Αστυνομία.

Οι δύο Λίβυοι στρατιώτες, που συνελήφθησαν, παραδέχτηκαν στο δικαστήριο ότι έκαναν έρωτα με τον Βρετανό, ωστόσο, όπως είπαν ήταν συναινετικό.

Η δίκη συνεχίζεται και έχει προκαλέσει αίσθηση στη βρετανική κοινή γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παραιτήθηκε ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΟΗΕ για Λιβύη: Οι Λίβυοι ηγέτες μοιάζουν «ικανοποιημένοι με το τρέχον αδιέξοδο»

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr