Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γουρούνια αποκάλεσε τους μουσουλμάνους μέλος της ιταλικής Λέγκας του Βορρά

Γουρούνια αποκάλεσε τους μουσουλμάνους μέλος της ιταλικής Λέγκας του Βορρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις μέλους της ιταλικής ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά, του Ματέο Σαλβίνι.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην περιοχή Καλεντζάνο της Φλωρεντίας, Μόνικα Κάστρο, και η κόρη της Τζούλια Ντεβέσκοβι εξέφρασαν την απέχθειά τους για τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ιταλία μέσω αναρτήσεών τους στο Facebook.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η 20χρονη Ντεβέσκοβι, η οποία είναι μέλος της Λέγκας του Βορρά και, μάλιστα, είναι υποψήφια του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, προχώρησε σε χυδαίους χαρακτηρισμούς για τους μουσουλμάνους και τον ισλαμισμό.

«Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι γουρούνια», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η Κάστρο και στο ίδιο επίπεδο ακολούθησε η 20χρονη κόρη της με σχόλια όπως: «Τριγυρίζουν με ένα κουρέλι στο κεφάλι και πιστεύουν σε μία θρησκεία του κ…».

Ωστόσο, το θρησκευτικό μίσος δεν περιορίστηκε στις παραπάνω αναρτήσεις, αλλά η Ντεβέσκοβι συνέχισε γράφοντας: «Εγώ με τη μαντίλα καθαρίζω τον κ… μου», όπως και «Για εμένα οι μουσουλμάνοι είναι βρώμικα γουρούνια, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα ζώα, και ελπίζω μία ημέρα να καταφέρουμε να μην θυμόμαστε την ύπαρξή τους».

Μετά το παραλήρημα των δύο γυναικών, η ισλαμική κοινότητα της περιοχής είναι πιθανό να προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος τους, παρότι η νεαρή υποψήφια τώρα αναδιπλώνει τις δηλώσεις της υποστηρίζοντας ότι ανήρτησε τα παραπάνω μηνύματα θέλοντας να καταγγείλει την παραβίαση των γυναικείων δικαιωμάτων εξαιτίας της υποχρεωτικής μαντίλας.

«Είπα αυτά που είπα και δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό. Είμαι πεπεισμένη για αυτά που έγραψα. Το να φοράει κανείς μαντίλα είναι προσβλητικό για εμένα», πρoσθέτει η 20χρονη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Οι γαλλικές Αρχές απέλασαν ιμάμη που υποστήριζε τους τζιχαντιστές – Το κήρυγμα μίσους

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr