ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντέιβιντ Κάμερον, Πιέρ Μοσκοβισί,


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η θέση της Βρετανίας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το κόστος μιας αποχώρησής της θα ήταν αξιοσημείωτο», σχολίασε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί μιλώντας σε έναν γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των βρετανικών βουλευτικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη που πέτυχε ο Ντέιβιντ Κάμερον.
«Η θέση της Βρετανίας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το δικό της συμφέρον και για το συμφέρον της ΕΕ», τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί όταν ρωτήθηκε για το θέμα από τον ραδιοσταθμό Europe1.
«Ο Βρετανός πρωθυπουργός θα κάνει αυτό που πιστεύει ότι πρέπει να γίνει όσον αφορά στη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για το μέλλον της Βρετανίας στην ΕΕ», πρόσθεσε.
«Όλες οι οικονομικές μελέτες δείχνουν ότι το πολιτικό και οικονομικό κόστος ενός λεγόμενου Brexit θα ήταν μεγάλο, πρώτα και κύρια για το Ηνωμένο Βασίλειο», κατέληξε ο Γάλλος επίτροπος.
Σημειώνεται ότι ο Κάμερον είχε δεσμευτεί ότι εφόσον κέρδιζε τις εκλογές και παρέμενε στην κυβέρνηση θα οργάνωνε δημοψήφισμα με το ερώτημα της παραμονής της χώρας του στην Ένωση.























































