ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν της ζωή τους και πάνω από 50 τραυματίστηκαν όταν επιβατική αμαξοστοιχία με περισσότερους από 200 επιβάτες εκτροχιάστηκε το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα) στη βόρεια Φιλαδέλφεια.
Ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας Μάικλ Νάτερ επιβεβαίωσε ότι πέντε άτομα σκοτώθηκαν, ενώ στελέχη της Πυροσβεστικής ανέφεραν ότι πάνω από 50 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, με την κατάσταση πέντε εξ αυτών να κρίνεται σοβαρή.
Σύμφωνα με τη σιδηροδρομική εταιρεία Amtrak 238 επιβάτες και πέντε μέλη του προσωπικού επέβαιναν στο τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ουάσιγκτον – Νέα Υόρκη.
Λεπτομέρειες για τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές. Επικαλούμενο το FBI, το CNN μετέδωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια.
Τηλεοπτικά πλάνα που μεταδόθηκαν από το MSNBC δείχνουν δεκάδες διασώστες να μεταφέρουν τραυματίες ανάμεσα στα συντρίμμια του τρένου, αλλά και αναποδογυρισμένα βαγόνια.
Πηγή: Reuters























































