ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προειδοποιεί για πιθανό πόλεμο στην Ουκρανία

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προειδοποιεί για πιθανό πόλεμο στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες για πιθανές στρατιωτικές συγκρούσεις κατά μήκος των ρωσο-ουκρανικών συνόρων καθώς επίσης και για πιθανές αντιαμερικανικές δραστηριότητες στη Ρωσία, ενώ οι πολίτες της χερσονήσου της Κριμαίας ετοιμάζονται για το δημοψήφισμα της Κυριακής που θα κρίνει αν θα ενταχθεί η περιοχή της στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Εκδίδοντας «ταξιδιωτικό συναγερμό» το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι δεν είχε πληροφορίες για στρατιωτικές συγκρούσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας ή οποιασδήποτε απειλής ειδικά για τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών ως αποτέλεσμα των περιφερειακών εντάσεων.

«Ωστόσο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών «όλοι οι πολίτες των ΗΠΑ που βρίσκονται ή εξετάζουν να κάνουν ταξίδια προς την περιοχή των συνόρων … θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν τις πιθανότητες για την κλιμάκωση των εντάσεων, για στρατιωτικές συγκρούσεις (τυχαία είτε εσκεμμένα) ή άλλες μορφές βίας».

Στη χειρότερη αντιπαράθεση Ανατολής – Δύσης από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου η Μόσχα έστειλε επιπλέον στρατεύματα στο Κριμαία, την Παρασκευή και επανέλαβε την απειλή της να εισβάλει σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας για να αντιμετωπιστεί η βία, όπως αυτή που σημειώθηκε στο Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr