ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγνωστο επεισόδιο Μέρκελ-Σόιμπλε από το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της γερμανικής κυβέρνησης πριν το κρίσιμο Eurogroup της Τετάρτης, αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Bild.
Όπως αναφέρεται, ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκιά του κατά της Άγκελα Μέρκελ, όταν η τελευταία του ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στο Eurogroup.
O Γερμανός υπουργός Οικονομικών, όπως αναφέρει το Mega, μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου, στην ευχή της Καγκελαρίου, απλά γύρισε την πλάτη του και έφυγε.
Ο Β. Σόιμπλε ζητά από την Ελλάδα:
– Αίτημα για παράταση
– Συμφωνία για εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων
– Έγγραφό ότι μπορεί να πληρώσει τα χρέη της
– Επίσημη διαβεβαίωση ότι στις 30 Ιουνίου θα πληρώσει το ΔΝΤ
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων έκανε δήλωση για ξεκάθαρη συμφωνία, με χρονοδιάγραμμα εφαρμογής και κοστολόγηση των μέτρων από πλευράς της Αθηνάς, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα «δεν πρέπει να μείνει στο ευρώ πάση θυσία».






















































