ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραγωγοί αλκοολούχων ποτών στην Κίνα έριξαν βιάγκρα σε χιλιάδες μπουκάλια ποτών, προωθώντας τα στους πελάτες τους ως θαυματουργά ποτά που “προστατεύουν την υγεία”, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών διατροφικής ασφάλειας της χώρας.
Όπως μεταδίδει το BBC, περισσότερα από 5.300 μπουκάλια με αλκοόλ κατασχέθηκαν από ερευνητές στη πόλη Λιούζου στο νότο.
Βρήκαν επίσης πακέτα με λευκή σκόνη με την επωνυμία Sildenafil, ευρύτερα γνωστής και ως Βιάγκρα.
Η αστυνομία στην περιοχή του Γκουάνξι ερευνούν τα δυο αποστακτήρια ενώ η Διεύθυνση Τροφών και Φαρμάκων στη Λιουζού ανέφερε ότι η σκόνη προστέθηκε σε τρία διαφορετικά είδη “μπαϊτζίου”, ενός δυνατού οινοπνευματώδους ποτού που είναι ίσως το πιο δημοφιλές στην Κίνα.























































