Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

El Pais: Οι Podemos αποκηρύσσουν την Αριστερά λόγω… Τσίπρα

El Pais: Οι Podemos αποκηρύσσουν την Αριστερά λόγω… Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να αποκηρύξουν την Αριστερά, επιθυμούν σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, οι Podemos σε μια προσπάθεια εκλογικής ενίσχυσης τους.

Το κόμμα των Podemos που δημιουργήθηκε από το κίνημα των Αγανακτισμένων στην Ισπανία και μάλιστα κέρδισε πολλούς μεγάλους δήμους στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στην Ισπανία,, βλέπουν την εκλογική τους πελατεία να μειώνεται και για το κόγο αυτό σύμφωνα με την εφημερίδα αναζητούν τρόπο να αποτινάξουν από πάνω τους την “Αριστερή ετικέτα”.

Η El Pais, στο δημοσίευμα της υποστηρίζει ακόμη ότι η δημοσκοπική πτώση του κόμματος των Podemos, οφείλεται τόσο στην απουσία κυβερνητικού προγράμματος, όσο και στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

“Το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, καθώς και η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τους ευρωπαίους ομολόγους του, εχουν αρνητικό αντικτυπο στην εικόνα του Podemos και του αρχηγού του, Πάμπλο Ινγκλέσιας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr