Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη: Τον έγδαραν, τον έθαψαν ζωντανό και μετά… “το έκαναν”

Φρίκη: Τον έγδαραν, τον έθαψαν ζωντανό και μετά… “το έκαναν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Φοιτητές,

Ανατριχίλα προκαλεί η σφαγή 17χρονου από παρέα νεαρών.Mια 18χρονη προστέθηκε στις συλλήψεις ενός 20χρονου, ενός 18χρονου και ενός 19χρονου, για το φρικτό έγκλημα που ομολόγησαν την περασμένη εβδομάδα.

Οι διαταραγμένοι φίλοι σχεδίαζαν για 2 εβδομάδες τη δολοφονία του 17χρονου. Είχαν μάλιστα σκάψει τάφο και κρύψει ένα μαχαίρι σε δασώδη περιοχή κοντά στην πανεπιστημιούπολη Homestead Job Corps όπου ζούσαν και οι 5 φοιτητές.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι 4 έφηβοι παρέσυραν τον 17χρονο στο δάσος μετά την άδεια που ζήτησε να φύγει από το σχολείο για να αγοράσει φαγητό.

Οι νεαροί του έστησαν ενέδρα και του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα με ματσέτα, ενώ η 18χρονη παραπονέθηκε που έχασε τα πρώτα χτυπήματα επειδή είχε πάει να κάνει την ανάγκη της στο δάσος.

Ο 17χρονος προσπάθησε να σταματήσει τη δολοφονία του, αλλά οι έφηβοι σαδιστές δεν σταματούσαν το αποτρόπαιο έγκλημά τους.

Ο 17χρονος τον χτύπησε αρκετές φορές με τη ματσέτα και στη συνέχεια τον έθαψαν ενώ ακόμα ανέπνεε. Έκαψαν τα ρούχα και τα υπάρχοντά του για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Ενώ οι άλλοι δύο νεαροί επέστρεψαν στην πανεπιστημιούπολη, η κοπέλα και ο 17χρονος έμειναν στο σημείο για να κάνουν σεξ.

Το πτώμα του 17χρονου βρήκαν 3 μέρες αργότερα τα αδέρφια του που τον έψαχναν απεγνωσμένα. Αρχικά είδαν δύο πόδια σε μια καμμένη περιοχή και κάλεσαν τις αρχές που ξέθαψαν το πτώμα του.

“Το πτώμα του ήταν αγνώριστο. Ήταν σε αποσύνθεση. Τα αδέρφια του δεν άντεξαν να το δουν. Ήλπιζαν να μην είναι ο Jose”, σημείωσε η ξαδέρφη του.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι έσφαξαν τον 17χρονο για ένα μικρό χρέος που είχε στον Arbelo που φέρεται να είναι έμπορος ναρκωτικών στην πανεπιστημιούπολη. Αναμένεται μια ακόμα σύλληψη μέσα στην εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σάλος από τις δηλώσεις του υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου – Μίλησε για «βιολογική βάση» στις γυναικοκτονίες – Τι απαντά (βίντεο)

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Δολοφονήθηκαν δύο Ουκρανοί στρατιώτες στη Γερμανία

Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Νεκρός 23χρονος έξω από νυχτερινό μαγαζί – Υπάρχουν και τραυματίες

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr