ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αιχμάλωτοι Πολέμου, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές, Φυλακές,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιχμάλωτοι κατάφεραν να αποδράσουν από το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη και προσπαθούν να διαφύγουν προς τα εδάφη που ελέγχουν οι Κούρδοι στο βόρειο Ιράκ.
Αρκετοί μάρτυρες από τη Μοσούλη επιβεβαίωσαν στο BasNews ότι 25 συνολικά αιχμάλωτοι, πολίτες και Ιρακινοί στρατιώτες, απέδρασαν από φυλακή του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη.
Η φυλακή ήταν προηγουμένως το σπίτι ενός Ασσύριου χριστιανού που εγκατέλειψε τη Μοσούλη λίγο πριν πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών τον Ιούνιο του 2014.
Κατά την απόδρασή τους οι αιχμάλωτοι τραυμάτισαν έναν τζιχαντιστή φρουρό και του πήραν το όπλο του.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους πιάσει και να τους φέρει πίσω στη Μοσούλη.
Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι τζιχαντιστές κατάφεραν να συλλάβουν τους 10 από τους 25 συνολικά δραπέτες και συνεχίζουν να αναζητούν τους υπολοίπους.























































