Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ! Τούρκος πέφτει με το αυτοκίνητό του πάνω σε Κούρδους διαδηλωτές στην Ελβετία

ΣΟΚ! Τούρκος πέφτει με το αυτοκίνητό του πάνω σε Κούρδους διαδηλωτές στην Ελβετία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις Κούρδοι και φιλοκούρδοι αλληλέγγυοι στον αγώνα του κουρδικού λαού, για κουρδική αυτοκυβέρνηση και δημοκρατία στην Τουρκία, διαδηλώνουν διαμαρτυρόμενοι για την πολεμική βία που χρησιμοποιεί το τουρκικό κράτος κατά των Κούρδων αμάχων της Τουρκίας.

Η ισλαμιστική κυβέρνηση Ερντογάν σκοτώνει κάθε ημέρα κατά μέσο όρο 6 Κούρδους αμάχους στην Τουρκία. Πρόκειται για ένα έγκλημα πολέμου, για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που η Δύση αποφεύγει να το καταδικάσει επειδή θεωρεί την Τουρκία, τον μεγάλο ασθενή, “σύμμαχό” της, ενώ στην πραγματικότητα η Τουρκία είναι σύμμαχος μόνο με το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα.

Οι Κούρδοι έχουν κερδίσει τη συμπάθεια της δυτικής κοινής γνώμης εξαιτίας του ηρωικού πολέμου που διεξάγουν στη Συρία και το Ιράκ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και στις υπόλοιπες τζιχαντιστικές συμμορίες.

Ωστόσο, δεν λείπουν και εκείνοι που δεν βλέπουν με καλό μάτι τους Κούρδους, ειδικά οι Τούρκοι όπου κι αν βρίσκονται.

Στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί ένα σοκαριστικό βίντεο με ένα αυτοκίνητο στη Βέρνη της Ελβετίας να πέφτει το Σάββατο με ορμή πάνω σε Κούρδους και φιλοκούρδους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τα εγκλήματα της Τουρκίας.

Όπως γράφει ο Ελβετός δημοσιογράφος Fabian Eberhard στο Twitter, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε με ταχύτητα πάνω στους Κούρδους και φιλοκούρδους διαδηλωτές είναι Τούρκος.

fabian

Το χτύπημα έχει σοκάρει την ελβετική κοινή γνώμη, ενώ θυμίζει όπως οι “μοναχόλυκοι” ισλαμιστές Παλαιστίνιοι της Χαμάς (σύμμαχοι της Τουρκίας) επιλέγουν να χτυπούν Ισραηλινούς, πέφτοντας δηλαδή πάνω τους οδηγώντας αυτοκίνητο και όσους πάρει ο… χάρος.

Στο βίντεο θα δείτε τους διαδηλωτές να τινάζονται στον αέρα, αφού ο Τούρκος έπεσε καταπάνω τους, ενώ ένας διαδηλωτής που πιάστηκε πάνω στο αυτοκίνητο, τον παρασέρνει μαζί του καθώς απομακρύνεται με ταχύτητα.

Όσοι διαδηλωτές δεν χτυπήθηκαν κυνηγάνε να πιάσουν τον Τούρκο οδηγό… Δείτε το βίντεο σοκ και αναλογιστείτε τι ημέρες ξημερώνουν στον “όμορφο και ειρηνικό” δυτικό κόσμο μας.

Δείτε καρέ – καρέ το χτύπημα σοκ:

kourdoi_elvetia1

kourdoi_elvetia2

Το βίντεο έχει αναρτηθεί εδώ: Schockvideo: Auto rast in Bern in Menschenmenge – Bern – Demonstration – Auto – Kurden

Δείτε το ίδιο χτύπημα από άλλη κάμερα σε διαφορετική γωνία:

Υπενθυμίζουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος διέταξε τους ομοϊδεάτες του που ζουν στις χώρες της Δύσης να επιτεθούν στους Κούρδους μετανάστες και πρόσφυγες.

Στην τελευταία έκδοση του διαδικτυακού περιοδικού Νταμπίγκ των τζιχαντιστών, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους μουσουλμάνους ομοϊδεάτες του που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν στο «χαλιφάτο» στη Μέση Ανατολή, να εξαπολύσουν επιθέσεις στους εχθρούς του Ισλαμικού Κράτους στις δυτικές χώρες και ειδικότερα στους Κούρδους, αφού οι Κούρδοι πολεμάνε με το μεγαλύτερο σθένος το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ.

«Όσο αφορά τους μουσουλμάνους που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν από τις χώρες των απίστων στο Χαλιφάτο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αυτούς να χτυπήσουν τους άπιστους εχθρούς του Ισλαμικό Κράτος. (…) Να χτυπήσουν τους συμμάχους του PKK (Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν) και των Πεσμεργκά σε Ευρώπη και Αμερική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr