Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στραγγάλισε την κόρη του επειδή αγαπούσε κάποιον που εκείνος δεν ενέκρινε!

Στραγγάλισε την κόρη του επειδή  αγαπούσε κάποιον που εκείνος δεν ενέκρινε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του ένας 51χρονος μουσουλμάνος που ζει στο Darmstadt της Γερμανίας, ομολόγησε πως σκότωσε τη 19χρονη κόρη του με τα ίδια του τα χέρια διότι, στα μάτια του, είχε ατιμάσει την οικογένειά της επειδή αγαπούσε ένα αγόρι που εκείνος δεν ενέκρινε.

Ο πατέρας σκότωσε το ίδιο του το παιδί όταν πληροφορήθηκε από την αστυνομία πως η κόρη του είχε πιαστεί να κλέβει προφυλακτικά- προφανώς για να έλθει σε ερωτική επαφή με τον «απαγορευμένο» φίλο της.

Στη συνέχεια ο 51χρονος και η γυναίκα του έντυσαν την κόρη τους, την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, οδήγησαν σε ένα απομακρυσμένο σημείο της πόλης τους και την πέταξαν εκεί.

Όπως εξομολογήθηκε ο πατροκτόνος, ο ίδιος και η γυναίκα του είχαν παντρευτεί με προξενιό κι εκείνος ήθελε το ίδιο για την κόρη του.

Ο 51χρονος και η γυναίκα του, με καταγωγή από το Πακιστάν, δικάζονται με την κατηγορία του φόνου. Η 41χρονη μητέρα είπε πως ήταν απόλυτο έρμαιο στις διαθέσεις του συζύγου της και δεν μπορούσε να σώσει την κόρη της.

Οι γονείς πήγαν τη 14χρονη κόρη τους, αδελφή της 19χρονης, στο σπίτι συγγενών το απόγευμα που έγινε ο φόνος, τον Ιανουάριο. Το κορίτσι κατέθεσε εναντίον των γονιών του, λέγοντας πως η μητέρα της ήταν εξίσου αυστηρή με τον πατέρα της και συχνά τις χτυπούσε και τις δύο.

«Η μαμά μου δεν ήταν καταπιεσμένη, μπορούσε να κάνει αυτό που θέλει. Με χτυπούσε με ένα ραβδί. Ποτέ δεν μας επιτρεπόταν να μιλάμε με την αδελφή μου για τον φίλο της. Ο πατέρας μου της έλεγε πως θα παντρευτεί δια της βίας στο Πακιστάν», κατέθεσε.

Το κορίτσι δέχεται σήμερα ψυχολογική στήριξη και έχει διακόψει κάθε σχέση με τους γονείς του.

Όπως περιέγραψε η μητέρα, την ημέρα του φόνου η κόρη τους είχε και πάλι τσακωθεί με τον πατέρα της. Αργότερα εκείνος μπήκε σιγά σιγά στο δωμάτιό της ενώ κοιμόταν, γονάτισε δίπλα της και τη στραγγάλισε.

«Δεν μπορούσα να τον σταματήσω», κατέθεσε η μητέρα. «Έχω ρευματισμούς και δεν είχα τη δύναμη να παλέψω μαζί του. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν μπορούσα. Η κόρη μου δεν είχε γυρίσει σπίτι για πολλές συνεχόμενες νύχτες και είχε σταματήσει να φορά μαντίλα. Μια μέρα λάβαμε από την αστυνομία επιστολή που μας ενημέρωνε πως είχε πιαστεί να προσπαθεί να κλέψει προφυλακτικά. Ήταν σαφές πως είχε σεξουαλικές επαφές. Όταν έδειξα την επιστολή στον άνδρα μου, τρελάθηκε.

Ο πατέρας δήλωσε πάντως πως αγαπούσε την κόρη του…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

Σάλος από τις δηλώσεις του υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου – Μίλησε για «βιολογική βάση» στις γυναικοκτονίες – Τι απαντά (βίντεο)

Αναποτελεσματικές οι κυρώσεις σε Ρωσία και Ιράν

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Η Γερμανία αντιτίθεται στη δήμευση περιουσιακών στοιχείων του Κρεμλίνου λόγω των φόβων για αγωγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr