Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία: Απαγορεύτηκε κάθε δημοσίευση σχετικά με το μακελειό στην Άγκυρα

Τουρκία: Απαγορεύτηκε κάθε δημοσίευση σχετικά με το μακελειό στην Άγκυρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το γραφείο του Εισαγγελέα της Άγκυρας διέταξε, την Τετάρτη το μεσημέρι, απόλυτη απαγόρευση κάθε δημοσιεύματος σχετικά με τη διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας του Σαββάτου στην Άγκυρα που σκότωσε περισσότερους από 100 Κούρδους και Τούρκους αριστερούς διαδηλωτές.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ανεξάρτητες ειδησεογραφικές ροές μέσω Twitter, απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναφορά, η δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο από το μακελειό, διατάχθηκε να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα στην αστυνομική έρευνα, οι δημοσιογράφοι απαγορεύεται να δημοσιεύσουν ό,τι σχετικό.

Για τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα το τουρκικό ισλαμιστικό καθεστώς προσπαθεί να τα φορτώσει στο Ισλαμικό Κράτος ή στο Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), όπου δηλαδή του κάτσει.

Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη για το χτύπημα.

Το PKK λίγες ώρες μετά το χτύπημα, τιμώντας τη μνήμη των νεκρών, κήρυξε εκεχειρία με την Τουρκία και παρά ότι δέχθηκε στη συνέχεια τουρκικές αεροπορικές επιδρομές δεν έσπασε τη μονομερή εκεχειρία.

Ο δημοκρατικός κόσμος και η Αριστερά στην Τουρκία κατηγορούν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το ισλαμιστικό παρακράτος.

Η ισλαμιστική τουρκική κυβέρνηση του Νταβούτογλου ασφυκτιά, πιεζόμενη από παντού. Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να εξοπλίσουν τους Κούρδους και τους δημοκρατικούς συμμάχους τους στη Συρία, οι Ρώσοι βομβαρδίζουν αλύπητα τους τζιχαντιστές συμμάχους της Άγκυρας στη βορειοδυτική Συρία, οι Κινέζοι προετοιμάζουν και αυτοί μεγάλο χουνέρι στον Ερντογάν, σε δεκαπέντε ημέρες στήνονται κάλπες στην Τουρκία και οι ισλαμιστές δεν “βλέπουν” αυτοδυναμία.

Το θηρίο είναι πληγωμένο. Και επειδή είναι πληγωμένο μπορεί να κάνει ζημιά πριν ξεψυχήσει. Η Ελλάδα οφείλει να είναι σε επιφυλακή, ιδιαίτερα τις ώρες που η Μέρκελ θα βρίσκεται στην Τουρκία. Μην μας προκαλέσουν -για παράδειγμα- κανένα “θερμό επεισόδιο” με πρόσφυγες σε “γκρίζα” βραχονησίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Ο Τούρκος Χασάν Σακλανάν επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Τι θα διδάσκεται στο μάθημα «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία της Τουρκίας

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr