ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα σκέφτηκαν στην Ινδονησία, για τη δημιουργία νέας φυλακής.
Με προφανή έμπνευση από ταινία του Τζέιμς Μποντ, η υπηρεσία καταπολέμησης των ναρκωτικών πρότεινε την κατασκευή φυλακής σε νησί, την οποία θα «φρουρούν» κροκόδειλοι, ώστε εκεί να κρατούνται οι θανατοποινίτες που έχουν καταδικαστεί για σχετικές παραβάσεις.
Μάλιστα ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Μπούντι Βασέσο, σκοπεύει να επισκεφθεί διάφορα μέρη της Ινδονησίας αναζητώντας τους κροκόδειλους που θα επιστρατεύσει ως φύλακες. «Θα βάλουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Θα αναζητήσω τα πιο άγρια είδη κροκόδειλου», δήλωσε σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Tempo.
Επιχείρημα του Βασέσο είναι πως οι κροκόδειλοι θα είναι πιο αποτελεσματικοί στην αποτροπή αποδράσεων, ενώ επιπλέον δεν θα μπορούν να τους δωροδοκήσουν, σε αντίθεση με τους δεσμοφύλακες. Προφανώς, ποντάρει επίσης στο γεγονός ότι οι κρατούμενοι δεν θα έχουν τα ταλέντα του Ρότζερ Μουρ, ο οποίος ως Τζέιμς Μποντ είχε δραπετεύσει από νησί πατώντας πάνω σε κροκόδειλους, στο «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν».
Η Ινδονησία διαθέτει ήδη μία από τις σκληρότερες νομοθεσίες κατά των ναρκωτικών, καθώς μεταξύ άλλων προβλέπεται η θανατική ποινή από εκτελεστικό απόσπασμα, για τους εμπόρους. Παρόλα αυτά όμως, το διεφθαρμένο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας είναι εκτεταμένο το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών, πολλές φορές με συνεργασία ανάμεσα σε κρατούμενους και φύλακες.























































