ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μαρόκο, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τούρκοι,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αστυνομία του Μαρόκου συνέλαβε τρεις υπόπτους για χακάρισμα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, μεταξύ των οποίων δύο Τούρκους μέλη στο Ισλαμικό Κράτος.
Οι Αρχές του Μαρόκου ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεσκεπάσει μια σειρά από πυρήνες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα 3 πυρήνες τζιχαντιστών μετά τις επιθέσεις της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου στο Παρίσι.
Οι πρόσφατες συλλήψεις τζιχαντιστών μελών στο Ισλαμικό Κράτος έγιναν στην πόλη Οούτζντα (Oujda) στα ανατολικά της χώρας.
“Οι δύο Τούρκοι εμπλέκονται στο χακάρισμα τηλεφωνικών επικοινωνιών, χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Από την ανάκριση προέκυψε ότι οι δύο Τούρκοι ήταν μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, ο ένας μάλιστα είχε εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στην επαρχία Χάμα της Συρίας, όπου έμαθε να χειρίζεται όπλα και συμμετείχε και σε μάχες ενάντια στον στρατό της Συρίας.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δύο Τούρκοι είχαν επαφές με επιχειρησιακούς διοικητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.























































