Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποσχέσεις Τραμπ: Θα κόψω τo κεφάλι του “χαλίφη” στο Ισλαμικό Κράτος

Υποσχέσεις Τραμπ: Θα κόψω τo κεφάλι του “χαλίφη” στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με πλάνα της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2016, Χίλαρι Κλίντον, και του πρώην προέδρου της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον, αλλά και με το ζεύγος του θανάτου που αιματοκύλισε το Σαν Μπερναρντίνο, ξεκινά το προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο μόλις 30 δευτερολέπτων βίντεό του ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα καταπολεμήσει την τρομοκρατία και την παράνομη μετανάστευση.

«Οι πολιτικοί μπορεί να παριστάνουν ότι είναι κάτι άλλο, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι πρόκειται για ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία», ακούγεται να λέει ο εκφωνητής με τη βαθιά φωνή του, ενώ τα πλάνα από την εισβολή στο κέντρο ατόμων με ειδικές ικανότητες εναλλάσσονται με εκείνα σορών να μεταφέρονται από ιατρικό προσωπικό.

«Για αυτό το λόγο ζητά την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε μουσουλμάνους μέχρι να δούμε τι συμβαίνει», συμπληρώνει ο εκφωνητής, ενώ εικόνες τζιχαντιστών με τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους «ντύνουν» το βίντεο.

Στη συνέχεια με απόλυτη βεβαιότητα το βίντεο αναφέρει πως ο Τραμπ «θα κόψει γρήγορα την κεφαλή εκείνου που ηγείται το  Ισλαμικό Κράτος» και ότι «θα πάρει και το πετρέλαιο» που εκμεταλλεύονται οι τζιχαντιστές.

Την ίδια στιγμή, επισημαίνει πως ο εκκεντρικός επιχειρηματίας θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση χτίζοντας έναν τοίχο στα νότια σύνορα, για την κατασκευή του οποίου, μάλιστα, θα πληρώσει το Μεξικό!

Το σποτ καταλήγει με πλάνα του ίδιου του Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση να δεσμεύεται: «Θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά».

Το σποτ κυκλοφορεί αρχικά στο Νέο Χάμσαϊρ και την Αϊόβα, όπου μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα ο Τραμπ έχει δει τα ποσοστά του να ανεβαίνουν φτάνοντας στη δεύτερη θέση, μετά τον Τεντ Κρουζ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr