Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Βίντεο με τους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν στο Παρίσι (σκληρές εικόνες)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Bίντεο που φαίνεται να δείχνει τους εννέα άνδρες που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι, έδωσε την Κυριακή στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Telegram, το επίσημο κανάλι των τζιχαντιστών, και φέρεται να δείχνει τζιχαντιστές όπως οι Αμπαούντ, Αμπντεσλάμ και Χάντφι. Κάποιοι από αυτούς φορούν στολές παραλλαγής και προχωρούν σε αποκεφαλισμούς σε άγνωστη τοποθεσία στην έρημο.

Το πρακτορείο Reuters ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα των πλάνων.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από το πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ δεν στάθηκε δυνατή η επικοινωνία των ΜΜΕ με αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών.

“Αυτά είναι τα τελευταία μηνύματα των εννέα λιονταριών του χαλιφάτου που κινητοποιήθηκαν από τα λημέρια τους για να κάνουν μια ολόκληρη χώρα, τη Γαλλία, να γονατίσει” ακούγεται να λέει ένας αφηγητής.

Στο τέλος του βίντεο, οι τζιχαντιστές απειλούν ότι η επόμενη τρομοκρατική τους επίθεση θα πραγματοποιηθεί στη Βρετανία, λόγω της απόφασης της χώρας να προχωρήσει σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Στο βίντεο εμφανίζεται να μπαίνει σε στόχαστρο όπλου, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

ScreenShot_20160125083905 ScreenShot_20160125083921 ScreenShot_20160125083938 ScreenShot_20160125084347 ScreenShot_20160125084402

«Καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο του Ισλαμικού Κράτους.

«Τίποτε δεν θα μας τρομάξει, καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει σε αυτό που έχει να κάνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας», σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους στο περιθώριο επίσημης τελετής που έγινε στο προεδρικό μέγαρο στο Νέο Δελχί, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία.

«Το μόνο που κάνουν οι εικόνες αυτές είναι να ακυρώνουν τους δράστες των εγκλημάτων αυτών», σημείωσε επίσης.

“Ο λόγος που έλαβα μέτρα για την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ήταν επειδή ξέρω ότι η απειλή αυτή είναι εκεί και ότι εμείς δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτε, ούτε στα μέσα για την υπεράσπιση της χώρας μας ούτε στις ελευθερίες”, πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πατέρας Σάνι Λουκ: «Το σώμα που έχουμε τώρα είναι πλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή»

Γάζα: Σφοδρές μάχες στον βορρά, εντατικοποίηση των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Ράφα

Ισραήλ: Βρέθηκαν νεκροί τρεις όμηροι της Χαμάς στη Γάζα, μεταξύ τους και η Σάνι Λουκ

Times Λονδίνου: Το σχέδιο της Χαμάς για μυστική βάση στην Τουρκία – Εκπαίδευση πυρήνων για επιθέσεις σε Ισραήλ

Γάζα: Σχεδόν 360.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα μετά την ισραηλινή εντολή εκκένωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr