ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κατασκοπεία, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν την Κυριακή τέσσερις Κούρδους στη Μοσούλη του Ιράκ κατηγορούμενους ότι κατασκόπευαν για λογαριασμό των κουρδικών ενόπλων δυνάμεων στο Ιράκ, των Πεμεργκά.
Τα θύματα ανήκαν στη φυλή των Κούρδων Σαμπάκων και είχαν συλληφθεί νωρίτερα τον Ιανουάριο στην ανατολική Μοσούλη.
“Μετά από 20 ημέρες κράτησης στην κεντρική φυλακή που έχει το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη, η οργάνωση αποφάσισε να εκτελέσει τους τέσσερις νεαρούς Κούρδους ως κατασκόπους των Πεσμεργκά”, είπε ο Ρααφάτ Ζαράρι, εκπρόσωπος του κέντρου Τύπου της Νινευή, σε δηλώσεις του στο ARA News την Κυριακή.
Τα θύματα είχαν κατηγορηθεί ότι διοχέτευαν πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των τζιχαντιστών στους Πεσμεργκά.
“Οι τέσσερις νεαροί άνδρες θανατώθηκαν από εκτελεστικό απόσπασμα στην περιοχή Μπακίρ της ανατολικής Μοσούλης”, είπε η ίδια πηγή.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτελέσει εκατοντάδες ανθρώπους σε Ιράκ και Συρία με την κατηγορία της κατασκοπείας.
Η Μοσούλη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, είναι η πρωτεύουσα της βορειοδυτικής επαρχίας της Νινευή. Καταλήφθηκε αμαχητί από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούνιο του 2014.























































