ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ δεν “βλέπει” ειρήνη στη Συρία σύντομα και προετοιμάζεται για άμυνα…

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ που συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια ειρήνευσης στη Συρία, αναγνωρίζουν πως το Ισραήλ έχει την ελευθερία να δράσει για να αμυνθεί υπερασπιζόμενο τα συμφέροντα του, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της χώρας, Μοσέ Γιαλόν.

“Το Ισραήλ έχει μία αρχή: Να αμύνεται” δήλωσε ο Γιαλόν σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι το Ισραήλ βομβάρδισε στόχους στη Συρία.

“Δεν παρεμβαίνουμε στις διαμάχες της περιοχής, ούτε στο Λίβανο, ούτε στη Συρία, ούτε αλλού” δήλωσε ο Ισραηλινός ΥΠΑΜ κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε αμερικάνικο πολεμικό πλοίο που βρίσκεται δεμένο στη Χάιφα.

Ο Μοσέ Γιαλόν θεωρεί πως η κατάσταση στη Συρία είναι χαοτική. “Είναι δύσκολο να δούμε την παύση πυρός ως κάτι σταθερό όπου θα συμφωνήσουν όλοι” δήλωσε.

Το Ισραήλ εκτιμά πως το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Νούσρα θα συνεχίσουν τις εχθροπραξίες ως εκ τούτου δεν διαφαίνεται καμία περίπτωση ειρήνευσης στη Συρία.

“Το Ισλαμικό Κράτος δεν αποτελεί μέρος αυτής της διαδικασίας, η Αλ Νούσρα ούτε, συνεπώς δεν βλέπω μια παύση πυρός διαρκείας στον ορίζοντα” δήλωσε ο Γιαλόν…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr