ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Νότια Σινική Θάλασσα - Θάλασσα της Νότιας Κίνας, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν η Κίνα να χρησιμοποιεί το ναυτικό της για να εκφοβίζει τα αλιευτικά σκάφη των άλλων χωρών στην αμφισβητούμενη περιοχή στη Νότια Σινική Θάλασσα, σύμφωνα με δηλώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Είμαστε ενήμεροι για αυτά τα δημοσιεύματα σχετικά με τα κινεζικά σκάφη που δραστηριοποιούνται κοντά στην αμφισβητούμενη ατόλη Jackson και στις επίμαχες περιοχές της Νότιας Σινικής Θάλασσας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ σε ενημέρωση Τύπου.
«Δεν θέλουμε να χρησιμοποιούν το ναυτικό τους για να εκφοβίζουν τα αλιευτικά σκάφη που βρίσκονται στην περιοχή».
Αξιωματούχοι των Φιλιππίνων δήλωσαν την Τετάρτη ότι τις τελευταίες εβδομάδες η Κίνα έστειλε επτά πλοία στην ατόλη, εμποδίζοντας τους ψαράδες να έχουν πρόσβαση σε περιοχές που παραδοσιακά χαρακτηρίζονται ως αλιευτικές.























































