ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Προειδοποιήσεις” ΗΠΑ προς Κίνα για τη Νότια Σινική Θάλασσα

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν η Κίνα να χρησιμοποιεί το ναυτικό της για να εκφοβίζει τα αλιευτικά σκάφη των άλλων χωρών στην αμφισβητούμενη περιοχή στη Νότια Σινική Θάλασσα, σύμφωνα με δηλώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Είμαστε ενήμεροι για αυτά τα δημοσιεύματα σχετικά με τα κινεζικά σκάφη που δραστηριοποιούνται κοντά στην αμφισβητούμενη ατόλη Jackson και στις επίμαχες περιοχές της Νότιας Σινικής Θάλασσας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ σε ενημέρωση Τύπου.

«Δεν θέλουμε να χρησιμοποιούν το ναυτικό τους για να εκφοβίζουν τα αλιευτικά σκάφη που βρίσκονται στην περιοχή».

Αξιωματούχοι των Φιλιππίνων δήλωσαν την Τετάρτη ότι τις τελευταίες εβδομάδες η Κίνα έστειλε επτά πλοία στην ατόλη, εμποδίζοντας τους ψαράδες να έχουν πρόσβαση σε περιοχές που παραδοσιακά χαρακτηρίζονται ως αλιευτικές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr