ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ιορδανία θα υποστηρίξει το Ιράκ στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Η Ιορδανία θα υποστηρίξει το Ιράκ στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας έκρινε ότι είναι ανάγκη να υποστηρίξει τις προσπάθειες της ιρακινής κυβέρνησης να καταπολεμήσει την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιορδανικής Βασιλικής Αυλής την Πέμπτη.

Η δήλωση εξεδόθη μετά τη συνάντηση που είχαν στην Ιορδανία ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον βασιλιά Αμπντάλα.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος και ο Ιορδανός μονάρχης συζήτησαν στη συνάντησή τους τον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

“Είναι αναγκαιότητα να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της ιρακινής κυβέρνησης στον αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και να εξασφαλίσουμε την ενότητα και την ειρήνη στο Ιράκ με τη συμμετοχή όλων των θρησκευτικών ομολογιών”, είπε ο βασιλιάς στη δήλωσή του που μεταδίδει το RIA Novosti.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια δήλωση, η Ιορδανία επιθυμεί να ισχυροποιήσει τη στρατηγική συνεργασία της με τις Ηνωμένες Πολιτείες σε όλα τα επίπεδα.

Η Ιορδανία είναι μέλος του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ που μάχεται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος από το 2014.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι ο πόλεμος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του Ιράκ

Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Τραμπ: Η Κίνα δεν θα βοηθήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν

Εντυπωσιακή επίδειξη: Ανθρωποειδή ρομπότ εκτελούν οικιακές εργασίες (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr