ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Το Ισραήλ σταματά τις αγορές όπλων από τη Γαλλία
«Σχεδόν τέλειωσε»: Ο Τραμπ προαναγγέλλει επικείμενο τέλος των επιχειρήσεων στο Ιράν
Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία ευημερούσα Βρετανία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιθυμεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ενώ πρωθυπουργός της Λετονίας Μάρις Κουσίνσκις, εξέφρασε την ελπίδα ότι το δημοψήφισμα του Ιουνίου, δε θ’ αποδυναμώσει την ΕΕ.
Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι ενδεχόμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις και στις στενές σχέσεις που διατηρεί η Βρετανία με τις ΗΠΑ. Την εκτίμηση αυτή, έκανε ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ, σχολιάζοντας το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί την 23η Ιουνίου.
«Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ θα επιδεινωθούν. Η Αμερική χρειάζεται έναν σύμμαχο στο εσωτερικό της ΕΕ και δε θα είμαστε εμείς. Παράλληλα, η Σκωτία είναι ενδεχόμενο να επιλέξει να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο» δηλώνει ο Μέιτζορ.
Ο Μέιτζορ ήταν πρωθυπουργός της Βρετανίας την περίοδο 1990-1997. Ήταν ο τελευταίος συντηρητικός πρωθυπουργός, πριν το σημερινό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον που υποστηρίζει την παραμονή της χώρας στην ΕΕ.
Επί πρωθυπουργίας Μέιτζορ, οι συντηρητικοί στη Βρετανία, διαφωνούσαν σχετικά με τη διαμόρφωση ενός πλαισίου σχέσεων με την ΕΕ.























































