ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Η Μαρία Καρυστιανού ετοιμάζει νέο κόμμα: «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατηγικό στόχο της χώρας του χαρακτήρισε την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Ανέφερε ακόμη ότι ελπίζει η άρση της ανάγκης για βίζα προς τους Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην Ε.Ε. να αποτελέσει την αρχή της επιτάχυνσης των διαδικασιών ένταξης.
Η δήλωσή του έγινε μετά τα σχόλιά του για την άρνηση της Άγκυρας να αλλάξει τον αντιτρομοκρατικό νόμο, απαίτηση την οποία η Ε.Ε. έχει θέσει ως προϋπόθεση για την άρση του καθεστώτος χρήσης βίζας.
Η Ε.Ε. έκανε τη συγκεκριμένη παραχώρηση στην Άγκυρα ως αντιστάθμισμα για τη βοήθεια που έδωσαν οι Τούρκοι στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά το προσφυγικό.






















































