Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε Ρωσίδα “Μάτα Χάρι” που πρόδιδε τους τζιχαντιστές

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε Ρωσίδα “Μάτα Χάρι” που πρόδιδε τους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Ρωσίδα μυστική πράκτορας, που είχε καταφέρει να παρεισφρήσει στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εκτελέστηκε από τους τζιχαντιστές αφού πρώτα αποκαλύφθηκε η πραγματική της ταυτότητα.

Η μυστική πράκτορας, που το Ισλαμικό Κράτος κατονόμασε ως Ελβίρα Καράεβα, συνέλεγε πληροφορίες για τις δράσεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στον Καύκασο, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο διαδικτυακό τζιχαντιστικό περιοδικό Ιστόκ.

Η Καράεβα έδινε πληροφορίες στις ρωσικές υπηρεσίες για σπίτια γιάφκες, μυστικές βάσεις και θέσεις των τζιχαντιστών στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι ρωσικές Αρχές από την πλευρά τους δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα της γυναίκας πράκτορα, που σύμφωνα με πληροφορίες η δράση της κόστισε τις ζωές δεκάδων τζιχαντιστών.

Η Καράεβα για να “ρίξει στάχτη” στα μάτια των τζιχαντιστών δεν δίστασε να παντρευτεί και έναν τρομοκράτη, τον Αμπού Μουσλίμ, ο οποίος πέθανε από δηλητηρίαση.

Οι τζιχαντιστές, που είχαν υποπτευθεί ότι κάποιος τους “κάρφωνε”, ψάχτηκαν και αποκαλύφθηκε ότι η Καράεβα ήταν η πληροφοριοδότης. Την κυνήγησαν, την έπιασαν και την εκτέλεσαν.

Στο διαδικτυακό άρθρο με τίτλο “Ελβίρα Καράεβα – Πράκτορας των Ρωσικών Ειδικών Υπηρεσιών”, διαβάζουμε:

“Η Ελβίρα, η αποστάτισσα, έδινε πληροφορίες στις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες σχετικά με τα αδέλφια και τις αδελφές μας που διεξάγουν τζιχάντ στο μονοπάτι του Αλλάχ στην περιοχή του Καυκάσου”.

“Αναίσχυντα κέρδισε την εμπιστοσύνη των αληθινών υπηρετών του Αλλάχ και στη συνέχεια φανέρωνε τις θέσεις τους και τις επαφές τους, καθιστώντας τους έτσι εύκολη λεία για τους μπράβους του καθεστώτος”.

“Εξαιτίας της ποταπής δράσης της και των στενών της επαφών με την FSB, πολλά αδέλφια και αδελφές μας έγιναν μάρτυρες”.

Της γυναίκας η ταυτότητα αποκαλύφθηκε όταν οι τζιχαντιστές κατέγραψαν συνομιλία της με τις ρωσικές Αρχές.

Οι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι απέδειξαν ότι η Καράεβα είχε την ευθύνη για τους θανάτους των Σαχμπίεφ Αντάμ, Αμπού Μουσλίμ (του συζύγου), Αμρίεφ Αρτούρ, Γοτσιάεφ Μπιασλάν, Τορτοκούλοφ Τεμουρλάν, Ντλουγκομπορκσίι Βαλεντίν και Ουρούσοβα Μαρίνα.

“Είναι γεγονός ότι ακόμα περισσότεροι αληθινοί υπηρέτες του Αλλάχ επλήγησαν από τις σατανικές πράξεις της Ελβίρα Καράεβα”.

Οι ισχυρισμοί της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος δεν σχολιάστηκαν από τον πρόεδρο της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι διαθέτει δίκτυο κατασκόπων μέσα στο Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Η Ρωσία θα πουλά 30% φθηνότερο το φυσικό αέριο στην Κίνα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr