Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκτακτη ταξιδιωτική οδηγία για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη την επικράτεια της Ευρώπης στη διάρκεια του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένου και του Euro 2016 στη Γαλλία, εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με αποδέκτες τους Αμερικανούς πολίτες.

Όπως τονίζεται, οι επιθέσεις μπορεί να στοχεύσουν μεγάλες εκδηλώσεις, τουριστικά αξιοθέατα, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ευρώπη.

Η ταξιδιωτική οδηγία για τις χώρες της Ευρώπης λήγει στις 31 Αυγούστου, όπως σημειώνεται. Όσον αφορά το Euro 2016, ανάλογες πληροφορίες έχουν συγκεντρώσει τόσο οι γαλλικές, όσο και οι βελγικές αρχές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι στα αρχεία που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ενός εκ των τρομοκρατών που χτύπησαν στις 13 Νοεμβρίου το Παρίσι, προκαλώντας το θάνατο 130 ανθρώπων, υπήρχαν συγκεκριμένα σχέδια για χτύπημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μάλιστα έγινε αναφορά για τον αγώνα Αγγλία-Ρωσία, στη Μασσαλία, με βασικούς στόχους τους Βρετανούς οπαδούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ

Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ αποκτά πάνω από 600 drones «καμικάζι» Rogue 1

Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr