Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φοβερές εικόνες στην Τουρκία – Δείτε τους τζιχαντιστές του Ερντογάν να λιντσάρουν στρατιώτες

Φοβερές εικόνες στην Τουρκία – Δείτε τους τζιχαντιστές του Ερντογάν να λιντσάρουν στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ισλαμιστικό – τζιχαντιστικό παρακράτος του κυβερνώντος κόμματος AKP, του κόμματος Ερντογάν δηλαδή, έχει επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές πογκρόμ “κοσμικών” Τούρκων.

Οι Τούρκοι ισλαμιστές, οι ομάδες κρούσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι εκείνοι που κατέβηκαν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Παρασκευής και μαζί με την Αστυνομία ανέλαβαν να χτυπηθούν με τους πραξικοπηματίες.

Ωστόσο, οι Τούρκοι φαντάροι που εκτελούσαν εντολές των πραξικοπηματιών, στην πλειονότητά τους, αγνοούσαν τι ακριβώς έκαναν. Τους είχαν πει ότι συμμετείχαν σε αντιτρομοκρατική άσκηση ή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Αυτός είναι κι ο λόγος που οι Τούρκοι στρατιώτες δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους κατά των ισλαμιστών και της Αστυνομίας, σε πολλές περιπτώσεις παραδόθηκαν δίχως να ρίξουν μια σφαίρα. Κι ο λόγος απλός. Δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν πραξικόπημα, ούτε φυσικά να σκοτώσουν συμπατριώτες τους.

Οι συμμορίες των ισλαμιστών όμως, οι ίδιοι που υπηρετούν και ως τζιχαντιστές στη Συρία, και μισούν το κοσμικό κεμαλικό κράτος που έχει ως θεματοφύλακά του τον στρατό, βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν με πρωτοφανές μίσος πάνω στους Τούρκους φαντάρους που παραδίδονταν στις αστυνομικές Αρχές.

Για τους ισλαμιστές η στρατιωτική στολή είναι ταυτισμένη με την “αθεΐα” του κοσμικού κράτους και λιντσάροντας στρατιώτες θέλησαν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στους κοσμικούς κύκλους της Τουρκίας ότι η κυριαρχία τους τέλειωσε. Ότι πλέον η Τουρκία είναι ένα ισλαμικό θεοκρατικό κράτος.

Δείτε τις φωτογραφίες με τους τζιχαντιστές του Ερντογάν να επιβάλλουν τον ισλαμικό τους νόμο πάνω σε ανίδεους φαντάρους, που είχαν ήδη παραδοθεί:

islamistes1

islamistes2

islamistes3

islamistes4

islamistes5

islamistes6

islamistes7

islamistes8

islamistes9

islamistes10

turkey_coup3

turkey_coup1

turkey_coup2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr