ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον απόηχο του πραξικοπήματος “παρωδία”, οι ισλαμιστικές συμμορίες των τζιχαντιστών οπαδών του Ερντογάν στην Τουρκία έχουν ξεσαλώσει.
Το βράδυ του Σαββάτου έξαλλοι ισλαμιστές επιτέθηκαν και λεηλάτησαν καταστήματα Σύρων προσφύγων στην Άγκυρα, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.
Σαφώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια “διασύνδεση” μπορεί να υπάρχει μεταξύ των Σύρων προσφύγων και των πραξικοπηματιών στα θολωμένα τους μυαλά.
Οι τζιχαντιστές του Ερντογάν, ένα αμάλγαμα ακροδεξιών και ισλαμοφασιστών, ίσως να μην χρειάζονται και καμία “διασύνδεση”. Ίσως να είναι απλά ο γνωστός από την ιστορία τουρκικός όχλος που “αμολιέται” από τους σουλτάνους να κάνει τη βρόμικη δουλειά που το επίσημο τουρκικό κράτος δεν θέλει να φανεί υπεύθυνο.
Ίσως ένα κύμα τρομοκρατίας εις βάρος των προσφύγων προκαλέσει νέες προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο Ερντογάν και το καθεστώς του, που εκφράζει το μισό εκλογικό σώμα της Τουρκίας, είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία, την ειρήνη και την ασφάλεια όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.























































