Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευρωπαίος Επίτροπος σε Ερντογάν: Πρόσεχε γιατί θα απομακρυνθείς από την ΕΕ

Ευρωπαίος Επίτροπος σε Ερντογάν: Πρόσεχε γιατί θα απομακρυνθείς από την ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαφή προειδοποίηση στον Ερντογάν απηύθυνε ο Επίτροπος της ΕΕ για την Ψηφιακή Οικονομία και Κοινωνία, Γκίντερ Έτινγκερ, να μην καταπατήσει ακόμη περισσότερο τα δημοκρατικά δικαιώματα στην Τουρκία, μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος εις βάρος του και την εκτιμώμενη ισχυροποίηση του στο εσωτερικό της χώρας του.

«Αναμένω ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας τηρώντας αυστηρά τις αρχές του κράτους δικαίου και σύμφωνα με τις αξίες μας»,δήλωσε ο Γερμανός πολιτικός σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Die Welt».

«Εάν ο Ερντογάν χρησιμοποιήσει το πραξικόπημα για να περιορίσει ξανά τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα στην Τουρκία, τότε θα απομακρυνθεί από τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυόταν μεν πολιτικά στο εσωτερικό αλλά θα απομονωνόταν στο εξωτερικό», τόνισε ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια

Τουρκία: Εξετάζεται η ανάπτυξη μαχητικών F-16 στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο

Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων

Ευρωκοινοβούλιο: Διεθνής διάσκεψη για την αντιμετώπιση της επιρροής των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στην Ευρώπη

08/03/26: Ημερίδα για την Έμφυλη Βία και τη Δημοκρατία από το Europa Experience Athens

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr