ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ υποστήριξε ότι η διεύρυνση της ΕΕ πρέπει να σταματήσει, εκτιμώντας ότι η Τουρκία δεν έχει θέση σ’ αυτήν και ζητώντας να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με τις χώρες των Βαλκανίων.
“Κατά την άποψή μου οφείλουμε να βάλουμε τέλος στη διαδικασία της διεύρυνσης”, δήλωσε ο υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές της δεξιάς ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2017 στη Γαλλία και φαβορί αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται από τη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung με την ευκαιρία επίσκεψής του στο Βερολίνο.
“Η Τουρκία δεν έχει θέση στην ΕΕ”, πρόσθεσε. “Η ΕΕ είναι τόσο εξασθενημένη, οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγάλοι για να ενσωματωθεί αυτή τη στιγμή μια χώρα του μεγέθους της Τουρκίας”.























































