ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα, ενώ δύο κορίτσια νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μία ημέρα μετά από την επίθεση που δέχτηκαν σε τρένο στην Ελβετία, από έναν άντρα που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και είχε στην κατοχή του κι εύφλεκτο υγρό, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στο καντόνι Σεντ Γκάλεν.
Η 34χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.
Δύο κορίτσια, ηλικίας 6 και 17 ετών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως και ο δράστης της επίθεσης, που τραυματίστηκε από τη φωτιά που άναψε στο τρένο.
Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από το μαχαίρι ή έπαθαν εγκαύματα από τη φωτιά που άναψε στο τρένο, ο 27χρονος Ελβετός δράστης, κοντά στον σταθμό του Ζάλετς., στο καντόνι Ζανκτ Γκάλεν.
Ένας έκτος επιβάτης αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και δέχτηκε τη βοήθεια των άλλων επιβατών.
Η αστυνομία διερευνά το κίνητρο της επίθεσης, ενώ έκανε έρευνα στο σπίτι του δράστη, που κατοικεί σε γειτονικό καντόνι.
Τα ευρήματα της έρευνας, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.























































