ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξεχάστε το βουνό, λέει ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού Ναυτικού: Το απόθεμα της «Ημέρας της Κρίσης» του Ιράν έχει ήδη
Το Πακιστάν ζητά 10 δισ. δολάρια από τις ΗΠΑ μετά τη διαμεσολάβηση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου - Τι είπε στους αστυνομικούς
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Η κατοχική Τουρκία στήνει σκηνικό ΠΟΛΕΜΟΥ στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το πιθανότερο είναι πως η Τουρκία δεν θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι πρόεδρος», εκτιμά ο Επίτροπος για την ψηφιακή οικονομία Γκίντερ Έτινγκερ στην εφημερίδα Bild.
“Με δεδομένη την κατάσταση που ισχύει σήμερα, η ένταξη δεν είναι ρεαλιστική έως και την επόμενη δεκαετία”,συμπλήρωσε.
Στην ίδια συνέντευξη, ο γερμανός Επίτροπος εξέφρασε αμφιβολίες για το ενδεχόμενο εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας ότι «δεν θα στοιχημάτιζε πολλά υπέρ του Brexit».
Η γνώμη των πολιτών είναι σεβαστή αλλά πιθανόν να αλλάξει αν η οικονομική κατάσταση επιδεινωθεί, είπε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.























































